lunes, 14 de marzo de 2011

FOLQUIPETITS, el nostre blog

Estem molt contents! Avui inaugurem un nou espai de comunicació amb les famílies, companys i tots aquells que vulgueu llegir-nos i seguir la nostra feina. Els més petits de Primària ens convertirem en redactors i us explicarem experiències, notícies, vivències i tot allò que ens sembli interessant! En aquesta nova aventura a la xarxa ens ajudaran les nostres mestres.

I ens hem animat a fer-ho gràcies a la nostra participació en un preciós projecte col·laboratiu que podreu seguir des d'aquí i que ara us presentem.
En Gregorio Toribio, un professor d'Abrucena (Almeria) molt creatiu i amb molta marxa, és l’arquitecte d’aquest projecte que ha proposat a través del seu blog d’aula “La classe de Gregorio en Abrucena“. En poc temps s’ha difós àmpliament a través de diverses xarxes socials.
S'anomena CONSTRUYENDO HISTORIAS. Pretén fomentar el gust per la lectura i l’escriptura. Es tractarà de construir històries entre alumnes de diferents centres. Quan ens arribi una d’elles, des de qualsevol lloc d'Espanya o d'Iberoamèrica, l’haurem de continuar i passar-la a un altre centre on faran una altre part i així fins arribar al final de la narració. Si voleu més informació visiteu el blog del projecte.



Igual que el Gregorio, estem convençuts que aquests projectes col·laboratius suposen un estímul molt important tant per l’alumnat com pel professorat i, per això, ens hi hem apuntat. Segur que serà una gran experiència per tots els nens, nenes i mestres que col·laborem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario