miércoles, 30 de marzo de 2011

ELS BARRUFETS TAMBÉ CONSTRUIM HISTÒRIES

Fa uns dies ens va arribar un nou encàrrec des del projecte "Construyendo historias". En aquesta ocasió ens ha tocat als barrufets. Primer hem fet una pluja d'idees a la classe on han sortit possibilitats molt divertides. La Natàlia, el Bernat i el Gerard han estat els paletes d'aquesta planta. Han triat una de les idees i han fet la seva part del conte molt bé. També han il·lustrat aquesta fase i els ha quedat xulíssim! Mireu que bé ho fan!


Per seguir el conte en el que hem treballat aneu al blog del projecte "Construyendo historias", seleccioneu "En un pueblecito junto al mar" i, després de llegir-lo, continueu amb l'opció "Vieron una ballena enorme".
Llegiu la continuació de la història que hem inventat:


De pronto aparecieron unos bomberos y policías. Se oían sirenas de coches y camiones muy fuerte. Empezaron a bajar los bomberos. Todos eran forzudos pero había uno muy pequeño que era el jefe. Era muy listo y todo el tiempo mandaba a los otros. Iban vestidos con un traje rojo oscuro y brillante. Llevaban un casco con una visera y una luz.
Los policías vestían de azul. Llevaban unos impermeables que les llegaban a los tobillos y unas botas altas de color negro. Y se encontraron con un problema...

  • Bomberos y policías se pelearon por ser los primeros en salvar a la ballena
  • De repente se hizo de noche, el faro se apagó y no veían a la ballena
  • Detrás de la ballena apareció el rey Neptuno y una sirena
  • Delante de la ballena apareció un dragón marino que no les dejaba salvarla
Créditos

Autores de este artículo: Bernat Balcells, Natàlia Brun y Gerard Campaña.
Curso: 1º
Centro: Escola Folch i Torres
Localidad: Esplugues de Llobregat
Provincia: Barcelona
País: ESPAÑA
Tutor/a: Elisenda Valero Bayà

3 comentarios:

  1. Aquesta història és cada cop mes interessant, espero que salvin la balena!!
    El dibuix molt, molt maco!
    Victòria

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies Maribel. Als nens els fa molta il·lusió que els pares comenteu el seu treball i a nosaltres, les mestres, que visiteu aquest espai!

    ResponderEliminar